In het bruisende centrum van Amsterdam, bevindt zich de Office Store van Fromanteel Watches. Wat? Een winkel in een kantoor? Yup, een Office Store. Een geheel nieuw concept dat het horlogemerk onlangs heeft geopend. Een plek waar u een stap zet in de wereld van echt vakmanschap, unieke horlogemakerij en de hele beleving van het merk. Al nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

 

Na de succesvolle opening van de Fromanteel Pop-Up Store – dat werd geopend ter ere van het vijfjarige bestaan van het merk in 2014 – heeft Fromanteel besloten dat het tijd was voor hun eigen Office Store. Het is een plek waar het merk hun klanten de ultieme Fromanteel-beleving biedt.

 

 

 

Bij het zetten van uw eerste stappen in de Fromanteel Office Store, wordt u ontvangen met een warm welkom en bent u getuige van een unieke beleving. Het interieur van de winkel is zo gemaakt dat u rustig de tijd kunt nemen, een lekker kopje koffie of thee kunt drinken en u zich comfortabel voelt voor de ‘fitting’. Indien u al een bepaalde voorkeur heeft, zal uw gekozen horloge gepresenteerd worden en kunt u deze passen met diverse soorten horlogebanden. Op deze manier, kunt u op uw gemak beslissen welk materiaal en kleur het beste past bij u en uw persoonlijke stijl.

 

Indien u meer over de details wilt weten, zullen onze horloge experts u graag meer vertellen over de diverse functies van onze verschillende horlogeseries. ‘Wat betekent deze knop?...’, ‘Wat voor verhaal schuilt er achter dit horloge?...’ en ‘Wat is een Buckle?...’ zijn vragen die u gerust kunt stellen. Er is genoeg tijd om u de beste service te bieden, omdat niemand haast heeft. Wij hebben tijd – altijd.

 

 

 

Daarnaast, bieden wij u een 1-uur service om de batterij te vervangen van uw Fromanteel horloge. U brengt uw horloge en binnen één uur vervangen wij de batterij ter plaatse. Naast onze unieke service, is het een ongelooflijke beleving om een Office Store te bezoeken in een historisch grachtenpand in het prachtige centrum van Amsterdam.

 

U vindt de Fromanteel Office Store aan de Keizersgracht 241 – 3e etage, in Amsterdam. Het is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot 17.30 uur. Het team van Fromanteel verwelkomt u graag!