Het was een prachtige zonnige dag in oktober en de drankjes en hapjes stonden klaar voor de feestelijke opening van onze gloednieuwe Office Store. Bent u nog niet bekend met onze Office Store? U leest er meer over in het artikel ‘DE FROMANTEEL OFFICE STORE’, dat onlangs is geplaatst op onze website.


In ons kantoor aan de Keizersgracht, stonden wij klaar met koude drankjes, lekkere hapjes en feestelijke muziek. Kortom, de feestelijke opening kon beginnen. Enkele minuten later kwamen vrienden en familie binnen en zat de sfeer er goed in. We leidden onze gasten rond en vertelden verhalen over ons merk, waarbij iedereen zeer enthousiast was. Want, hoe vaak bezoek je een Office Store?

 


Het was een geslaagde avond. Als Amsterdams horlogemerk zijn wij trots op onze inspanningen en kijken wij vol goede moed naar de toekomst, waarin wij u blij willen maken met een warm welkom, een unieke service, een speciale Fromanteel-beleving en een mooi horloge van de hoogste kwaliteit.


Kom ook een keer langs bij onze Office Store. U vindt het aan de Keizersgracht 241 – 3e etage, in Amsterdam. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot 17.30 uur. Wij verwelkomen u graag!